Lainojen yhdistäminen tuo yllättävää säästöä

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa käytännössä sitä että yhdellä lainalla maksetaan pois useat pienet lainat, luottokortti- ja muut osamaksut.

Monelle meistä kertyy välillä useita päällekkäisiä maksuja, joista yleisimpiä ovat varmasti luottokorttimaksut sekä joidenkin ostosten osamaksut. Tähän kun vielä lisätään jokin kulutusluotto tai pienlaina, voi pian joutua ongelmiin niiden takaisinmaksun kanssa.

Kun maksaa montaa lainaa samanaikaisesti, tulee silloin maksettua myös lainan kiinteät kulut, kuten tilinhoitomaksut moninkertaisina. Näissä tilanteissa lainojen yhdistäminen toisi selvää säästöä omaan talouteen, sillä lyhentäessä vain yhtä yhdistelylainaa maksaa kulutkin vain yhdestä lainasta.

Lainojen yhdistäminen on tullut vuosi vuodelta suositummaksi. Tuntuukin että nykyään kuluttajat tiedostavat paremmin sen, että on turha maksaa useaa kallista lainaa jos on mahdollisuus vaihtaa ne halvemmaksi yhdistelylainaksi.

Lainojen yhdistäminen selkeyttää omaa talouden hallintaa

Jokainen jolla on ollut useampi päällekkäinen laina samaan aikaan hoidettavana, tietää varmasti sen kuinka työlästä niiden hoitaminen voi olla. Jokaisella lainalla kun on eri eräpäivät ja kuukausierän suuruudet.

Kun vaihtaa monta lainaa yhdeksi lainaksi, täytyy silloin muistaa vain yhden lainan eräpäivä ja kuukausierän suuruus. Lainojen yhdistäminen tuokin siis rahan säätämisen lisäksi myös selkeyttä omaan talouden hallintaan.

Yhdistä lainat kotoasi käsin

Nykyään lainojen yhdistämisen voi hoitaa kotoa käsin, sillä siihen löytyy maksuton palvelu netistä nimeltä LainojenYhdistäminen.com. Palvelussa voi yhdistää mitkä tahansa lainat ja osamaksut yhdellä ainoalla hakemuksella. LainojenYhdistäminen.com palvelu kilpailuttaa asiakkaidensa lainahakemukset noin 30 eri pankin ja rahoitusyhtiön kesken. Näin ollen kuluttajalle voidaan aina tarjota useita lainatarjouksia, joista hakija saa itse vertailla ja valita halvimman.

Vanhojen lainojen uudelleen järjestely

Lainojen yhdistäminen on aivan yhtä tärkeää, kuin muidenkin lainojen säännöllinen kilpailutus.

Netin lainamarkkinat muuttuvat kovaa vauhtia ja kilpailu on kovaa. Tämä on johtanut siihen että lainapalvelut ovat pakostakin joutuneet laskemaan lainojen korkoja ja kuluja.

Pari vuotta sitten hakemasi laina voikin tänä päivänä olla merkittävästi edullisempi, joten kilpailuttamalla lainan säännöllisin väliajoin, ei maksa turhan kallista korkoa.

Kotimainen FiksuLaina.fi on maksuton palvelu, jossa voi kilpailuttaa minkä tahansa uuden tai vanhan lainan täysin ilmaiseksi.

Käyttämällä FiksuLaina.fi palvelua ei lainojen korot pääse yllättämään, sillä tarjottavien lainojen todellinen vuosikorko on aina väliltä 4,19 – 50,5 %.

FiksuLaina.fi palvelun kautta voi hakea lainaa heti 100 – 60.000 euroa, 1 – 15 vuoden maksuajalla.

Henkilökohtaiset lainatarjoukset ilman sitoutumista

Netissä toimii satoja lainavertailupalveluita jotka tarjoavat kuluttajille vain listan erilaisista lainapalveluista.

Näistä listoista ei juurikaan ole mitään hyötyä lainanhakijalle, sillä jokainen lainapalvelu määrittelee lainan koron hakijan tietojen mukaan.

Lainapalveluita ei siis voi vertailla pelkkien esimerkkilaskelmien mukaan, vaan ainoastaan niiden antamien lainatarjousten perusteella.

Kun käytät lainojen kilpailuttamiseen kotimaista FiksuLaina.fi palvelua, saat aina henkilökohtaiset lainatarjoukset joita pääset vertailemaan.

Lainatarjoukset toimitetaan aina maksutta ja ilman sitoutumista.

*Artikkeli on julkaistu korvausta vastaan*

Posted on 7.1.2019 in Yhteistyö

Share the Story

Back to Top