Näin valmistat kotisivut yritykselle helposti ja vaivattomasti

Kotisivujen teko

Kotisivut yritykselle on nykyisin yksi yritysten tärkeimmistä perustamisen jälkeisistä vaiheista. Ilman selkeää kotisivunäkyvyyttä on hankala lähteä tavoittelemaan liiketoiminnallista menestystä. Varsinkin, jos oman asiakaspohjan kasvattaminen lähtee liikkeelle nollasta.

Itse kotisivujen teko ei kuitenkaan tarvitse lähteä täysin nollasta. Jollei omaa osaamista löydy esimerkiksi WordPress kotisivujen valmistamisesta, on suotavaa olla yhteydessä nettisivuja valmistavaan tahoon.

Säästät tällöin todella paljon arvokasta omaa aikaasi.

Voit sijoittaa säästettävän ajan tekemällä hyödyllistä työtä omien supervoimiesi edellyttämällä tavalla. Tällaisessa tilanteessa kaikki voittavat!

Kotisivut yritykselle

Kotisivut yritykselle ammattilaisen toimesta

Upeat ja vaivattomasti toimivat verkkosivut tulevat valmistetuksi ripeällä aikataululla nykyiset vaatimukset huomioonottaen ammattilaisen toimesta. Lisäksi voit ajan ohella säästää jopa rahaa, jos ja kun käytät sivuston valmistamisen kanssa taisteluun kuluvan ajan ansaitsemiseen omasta yritystoiminnastasi.

Eli kiteytettynä: Voit itse keskittyä omaan osaamisesi ja samaan aikaan sivut valmistuvat hyödynnettäväksi mahdollisesti jo viikon kuluttua. Hinta tulee varmasti kuitatuksi edellä mainitun ajattelumallin mukaisesti! Kun kotisivut alkavat tahkoamaan hakukoneista asiakkaita yritykselle kuin yritykselle, sijoitettu pääoma tulee lähes auringonvarmuudella takaisin ennemmin tai myöhemmin.

Hakukonenäkyvyys vaatii kuitenkin tuoreen sisällöntuottamista sivuston julkaisun jälkeen perusoptimoinnin ohella. Kiinnostavan sisällöntuottaminen on kotisivujen tekemisen ohella sellainen teema, johon yrittäjän kannattaa paneutua huolella.

Huomaa myös se, että voit hyödyntää käytännössä samaa kotisivuille valmistettavaa sisältöä myös eri sosiaalisen median palveluissa, kuten Facebook, Instagram ja LinkedIn.

Varmistu vain siitä, että julkaiset itse tuottamasi uniikin sisällön aina ensin omilla nettisivuillasi. Tällöin minimoit uhan, että hakukoneet luokittelisivat verkkosivuston sisällön plagioinniksi. Sisällön kopiointi toiselta sivustolta on nimittäin yksi varmimmista tavoista tiputtaa omaa hakukonearvostusta esimerkiksi Googlen hakukonerobotin silmissä.

Some-palveluissa tätä samaa tilannetta ei kuitenkaan ole, sillä sisällön määrä on järisyttävän valtava. Täten todennäköisyydet saman sisällön uudelleen indeksoitumiselle on melko lailla mitättömästä seuraava.

Kotisivut yritykselle hinta

Kiinnostavan sisällöntuottaminen prioriteettilistan kärkeen kotisivujen julkaisun jälkeen

Kiinnostavan ja innostavan sisällöntuottamisen taito yhdistettynä modernin responsiivisiin nettisivuihin tulee varmasti tuottamaan pelkkää hyvää jatkoa ajatellen. Responsiiviset kotisivut tarkoittavat sitä, että verkkosivut toimivat moitteettomasti sekä perinteisen tietokoneen ruudulla että mobiilisti käytettävien tabletin ja älypuhelimen näytöllä.

Kun kotisivut yritykselle tulee aiheelliseksi – ja kilpailukykyinen hinta on samalla mielessä, lähetä vain meille viestiä saadaksesi mietintämyssyn päähän vetämisen arvoisen tarjouksen.

Valmistamme Webbipisteellä käytettävyydeltään ensiluokkaiset kotisivut WordPress – julkaisujärjestemää hyödyntäen. Näin asiakasyrityksen on helppo päivittää nettisivuja jälkikäteen itsenäisesti kiinnostavalla ja myyvällä sisällöllä. Toki teemme perussisällön räätälöidysti julkaisukuntoon yhdessä asiakkaan kanssa.

Kotisivujen teko yhdistettynä laadukkaan sisällön kanssa sisältää lisäksi kattavat hakukoneoptimointitoimenpiteet ja kävijäseurannan asentamisen. Eikä sovi tietenkään unohtaa yhtä valtavaa tekijää verkkosivujen toimivuuden taustalla – eli webhotellia.

Webhotelli tunnetaan myös termillä palvelin. Mikäli asiakas on hankkimassa kotisivuja ensimmäistä kertaa, eikä täten ole vielä tarvinnut palvelinta entuudestaan, tarjoamme nettisivuille pakollisen katon pään päälle kilpailukykyiseen vuosiveloitushintaan.

Lopuksi

Kävimme tässä artikkelissa siis läpi muutamia tärkeitä seikkoja siihen, kun kotisivut tulevat yritykselle aiheelliseksi. Kotisivujen vaivattomaan mutta kattavaan valmistamiseen sisältyvät siis sekä tietokoneella että mobiililaitteilla upeasti toimiva WordPress-julkaisujärjestelmä, asiantunteva hakukoneoptimointi, kiinnostavan ja laadukkaan sisällöntuottaminen, kävijäseurannan asentaminen tilastointia ja jatkotoimenpiteitä varten, sosiaalisen median liitännäiset saumattomaan yhteistyöhön sekä kotisivujen tiedostot ylläpitävä webhotelli eli palvelin.

Lopuksi voisi todeta otsikon kysymykseen ’Miten valmistat kotisivut yritykselle helposti ja vaivattomasti’ vastauksen: Keskity rauhassa oman asiantuntemuksen jalostamiseen ja kaupallistamiseen sillä välin, kun modernit kotisivut valmistuvat ripeästi asiantuntijuuden ilosanoman leviämisen tueksi!

Posted on 16.1.2019 in Omat projektit, Yleinen

Share the Story

Back to Top