Verkosta Vapauteen – kirja julkaisukunnossa

Olen tässä viimeisten kuukausien aikana pyrkinyt saamaan työkuvioita uuteen uskoon aiempien vuosien elämääni nähden – osittain terveyden sanelemana ja osittain omien tavoitteiden kirkastuessa.

Kevään ja kesän aikana nimittäin oma terveyteni alkoi murenemaan käsiini pala palalta. Tätä murenemista on aiheuttanut vuosikausien väärä ruokavalio, itse itselleni luoma tarpeeton stressi sekä suolistoni uumenissa ties kuinka kauan luvattomasti kotiaan pitänyt Blastocystis Hominis – parasiitti.

Kaikkien näiden tapahtumien seurauksena syntyi Verkosta Vapauteen – kirja. Kirja löytyy osoitteesta https://verkostavapauteen.fi — ja saat sen tällä hetkellä ilmaiseksi!

Verkosta Vapauteen käsittelee elannon ansaitsemista toteuttamalla itseään ja intohimoaan taloudellisesti kannattavalla tavalla internetiä hyödyntäen. Siihen sisältyy kiinteänä osana neljä eri polkua. Nämä taipaleet ovat sisältö-, palvelu-, verkkokauppa- ja digituotepolut.

Käyn kirjassa yksityiskohtaisesti läpi jokaisen edellä mainitun taipaleen ja pyrin avustamaan lukijaa pääsemään alkuun omalla matkallaan kohti paikkariippumattomuutta ja omaa internet-bisneksen luontia.

Kirjan tärkein anti on kuitenkin ehkäpä se, että mitä tahansa elämässäkin tavoittelet, on tärkeä kaventaa keskittyminen ja fokus yhteen asiaan kerrallaan ns. multitaskingin sijaan. Tällöin tulet saavuttamaan tavoitteesi suuremman todennäköisyyden kera. Lisäksi tunnet olosi paljon onnellisemmaksi matkalla tavoitteeseesi.

Nide sisältää 60 sivua, jotka on jaoteltu neljään kattavaan moduuliin. Lisäksi opus alkaa johdanto – kappaleella, joka käsittelee omaa tarinaani matkalla paikkariippumattomaksi yrittäjäksi ja kohti elannon ansaitsemista verkossa. Lisäksi kirjassa on lyhyehkö moduuli #5, jossa käydään läpi kirjan jälkeisiä askeleita otettavaksi.

 

Auringonlasku asunnoltani

Auringonlasku asunnoltani kuvattuna

Samalla, kun olen viimeistellyt kirjaa julkaisua varten, äänittänyt kirjasta äänikirjaversion, alkanut toteuttamaan haavettani teeman ympärille pureutuvasta podcastista sekä aloittanut kattavan verkkokurssin valmistamisen, pakkasin kimpsuni ja kampsuni 50 litran rullattavaan rinkkaani ja muutin Pohjois-Thaimaan Chiang Maihin. Ainakin siis kolmeksi seuraavaksi, viisumin mahdollistamaksi kuukaudeksi.

Tarkoitus on olla tällä suunnalla niin kauan, kun olen saanut sekä terveys- että työasiat tasapainoisen elämän mahdollistavaan formuun. Alku on ainakin vaikuttanut lupaavalta Suomessa elämiseen nähden. Vaikka kotimaan kamarassa ei sinänsä ole mitään vikaa, tunne siitä, että tarvitsin ison ja pysyvän muutoksen, vahvistui kesän aikana siihen pisteeseen, että jotain oli tehtävä.

Koska suunnittelemani ja tähän asti toteuttamani elämä mahdollistaa melko ripeälläkin aikataululla maiseman vaihdoksen, löytäessäni hyvän tarjouksen Finnairin suorasta yölennosta Bangkokiin, olinkin muutamassa viikossa jo sinivalkoisilla siivillä kohti lämpöä, valoa ja seesteisempää elämäntyyliä.

Valmiina lähtöön!

Valmiina lähtöön!

Käy siis kurkkaamassa tuore Verkosta Vapauteen – e-kirja edellä olevan linkin kautta ja laita palautetta joko sähköpostiini mikko(at)verkostavapauteen.fi — tai vaikka somen kautta.

Tulen kirjoittelemaan ”uutta” elämääni koskevia tarinoita suomeksi FlowingFirm.com – paikkariippumattoman yrittäjän elämää seuraavaan blogiin. Arvostaisin kovasti, jos ehdit käydä vilkaisemassa myös tuon sivuston läpi.

Lämpimät kiitokset tuesta ja palautteesta!

Trooppisen syksyisin terveisin,

-Mikko-

Posted on 29.11.2017 in Omat projektit

Share the Story

Back to Top