Pääse irti pikavippikierteestä ja tupakoinnista – sekä säästä rahaa

Monilla meistä on addiktioita jotka kuluttavat sekä henkisesti että taloudellisesti, kaksi ehkä tunnetuinta näistä on tupakointi ja pikavippikierre. Tupakointi tuhoaa enemmän terveyttä kun taas pikavippikierre on taloudellisesti todella kuluttava addiktio. Seuraavaksi käynkin läpi kuinka näistä addiktioista on mahdollista päästä eroon ja parantaa elämänlaatua.

Tupakoinnista eroon pussit.com nikotiinipussien avulla

Pussit.com nettikauppa on tuonut markkinoille uuden tuotteen, nikotiinipussit joiden avulla tupakasta vieroittautuminen on entistä vaivattomampaa. Nikotiinipussit ovat myös terveellisempi vaihtoehto nuuskalle, sillä ne eivät sisällä lainkaan tupakkaa ja muita haitallisia aineita nikotiinin lisäksi – joita nuuskassa on.

Nikotiinipussit laitetaan ylähuulen alle ja ne vaikuttavat noin puolen tunnin ajan. Niitä on saatavilla myös lukuisia eri makuja (kiinnostavimpina esim. Grant Ice Cool ja merkkejä, joten jokainen löytää helposti mieluisimman tuotteen tupakasta vieroittautumiseen. Nikotiinipussit eivät myöskään värjää hampaita (toisin kuin nuuska), joten ne ovat myös esteettisesti houkuttelevampi vaihtoehto.

Pikavippikierteestä eroon halvinlaina.fi vinkkien ja neuvojen avulla

Lainaa netistä hakiessa moni sortuu ensimmäiseen vaihtoehtoon mistä laina myönnetään. Tämä ei monesti ole kuitenkaan se edullisin vaan usein päinvastoin, kalliimmista palveluista voi lainan monesti saada nopeammin. Tämä johtuu useasti lainakierteeseen, jossa korkea korkoista lainaa paikkaillaan uusilla korkeakorkoisilla lainoilla. Tämä kierre pitää kuitenkin jossain vaiheessa pystyä katkaisemaan. Usein se katkeaa silloin, kun uusia lainoja ei myönnetä ja vanhat lainat ovat menneet ulosottoon.

Kukaan ei halua kuitenkaan tällaiseen tilanteeseen. Tämän ongelman ratkaisemiseen halvinlaina.fi on juuri keskittynyt. Se etsii kätevästi edullisimmat lainapalvelut yhteen paikkaan, josta lainanhakijan on helppoa valita halvin vaihtoehto. Halvinlaina.fi huomoi myös lainan ns. piilokulut eli tilinavausmaksun, käsittelykulut ja muut kk. maksut. Näin sinulle ei tule ikäviä yllätyksiä. Löydä siis helposti ja nopeasti halvin lainavaihtoehto samalta sivulta. Olit sitten hakemassa autolainaa, remonttilainaa, pikavippiä tai joustoluotto.

Halvinlaina.fi ei ole kuitenkaan pelkkä lainavertailusivusto vaan se on kokonaisvaltainen informatiivinen palvelu, jonka kautta saat myös muuta lainanhakijalle hyödyllistä tietoa. Kerromme kuinka vältät suurimman sudenkuopat joihin lainanhakija usein törmää ja neuvomme sekä autamme jos olet joutunut muuten tiukkaan paikkaan esim. menettäen luottotietosi.

Addiktioista eroon pääseminen on palkitsevaa sekä henkisesti ja taloudellisesti

Addiktiot ovat ihmisen psyykkeelle todella kuluttavia, joten niistä eroon pääseminen palkitsee etenkin henkisesti. Kun pääset niistä eroon, on elämä monelta osin paljon helpompaa ja vaivattomampaa ja pystyt keskittymään niihin asioihin, jotka ovat sinulle tärkeimpiä kuten perhe ja harrastukset.

Posted on 25.5.2021 in Yhteistyö

Share the Story

Back to Top