Yrityslainaa netistä – BusinessCredit rahoittaa yritysten tarpeet

Yrityslainaa

Yrityslainan hakeminen on jo vuosia ollut helpointa netin kautta. Nopeasti täytettävällä verkkohakemuksella voi hankkia rahoituksen uusiin hankintoihin tai saada puskuria arjen haasteista selviytymiseen. BusinessCredit yrityslaina on suomalaisen WS Finance Oy:n rahoituspalvelu ja takana on jo yli 15 vuotta luotettavaa lainaamista.

Lainaa jopa 100 000 euroa

BusinessCredit tarjoaa netissä reaalivakuudetonta rahoitusta suomalaisten yritysten erilaisiin tarpeisiin. Lainaa voi hakea 1 000 eurosta 100 000 euroon ja lainan saa siis ilman vakuuksia. Kyseessä on täysin suomalainen yritys, joka on niittänyt mainetta luotettavana lainanantajana netissä.

BusinessCredit veloittaa lainasta vain toimituspalkkion, ei muita kuluja. Toimituspalkkio riippuu lainaa hakevan yrityksen luottokelpoisuudesta. Toisin sanoen, mitä luottokelpoisempi, sitä pienempi toimituspalkkio.

Kuka tahansa ei voi hakea luottoa, vaan hakijalla tulee olla nimenkirjoitusoikeus. Lainaa annettaessa on annettava yrityksen pankkitilin numero rahojen siirtämistä varten ja mahdollisten takaajien ja vastuuhenkilöiden tiedot. Lopullisen palvelusta saatavan lainatarjouksen voi allekirjoittaa henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksillaan.

Rahoitusta myös äkillisiin tarpeisiin

Yrityksissäkin voi tulla joskus tilanne, että laskupino kasvaa uhkaavasti, samalla kun kassavirta tyrehtyy. Tällaisiin tilanteisiin nopeasti saatava yrityslimiitti voi tuoda nopean helpotuksen. BusinessCreditistä lainarahoitus on mahdollista saada yrityksen tilille jopa jo saman päivän aikana.

Mikäli lainanhakija täyttää ja lähettää lainahakemuksen netissä arkisin kello 16 mennessä, käsitellään hakemus välittömästi ja asiakas voi odottaa saavansa lainatarjouksen saman päivän aikana. Lainatarjouksen voi allekirjoittaa omilla verkkopankkitunnuksillaan, mikä tapahtuu käytännössä samalla tavalla kuin omaan verkkopankkiin kirjautuminen.

Lainasumma siirretään asiakkaan ilmoittamalle pankkitilille niin ikään samana arkipäivänä, mikäli luottosopimus ja takaussitoumukset on allekirjoitettu ennen kello 16. Jos lainanhakijan pankkitili on Nordeassa, laina näkyy tilillä samana pankkipäivänä, kun taas muiden pankkien tileillä raha on käytettävissä seuraavana pankkipäivänä.

Osa lainahakemuksista hylätään

Kaikki pankit ja rahoitusyhtiöt ovat nykyisin varovaisia myöntäessään uusia yrityslainoja, eikä BusinessCredit ole tässä mikään poikkeus. Lainaa voi saada niin osakeyhtiöt, toiminimet, kommandiittiyhtiöt sekä avoimet yhtiöt, mutta yrityksen on täytettävä varsinkin seuraavat kelpoisuusvaatimukset:

  • Yrityksen on oltava suomalainen ja rekisteröity kaupparekisteriin.
  • Yrityksen ja sen johdon on toimittava Suomessa.
  • Yrityksellä tai sen vastuuhenkilöillä ei tule olla aktiivisia maksuhäiriöitä.
  • Lainan takaajilla ei saa olla maksuhäiriöitä.

On myös hyvä tietää, että lainan saaminen edellyttää myös henkilövakuuksia. Käytännössä lainan saaminen edellyttää siis henkilön omavelkaista takausta. 20 000 euroon asti riittää yksi takaaja, mutta tätä suurempia lainoja varten on oltava kaksi takaajaa.

Omavelkainen takaus tarkoittaa, että henkilö vastaa velasta aivan kuin se olisi hänen oma velkansa. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että jos yritys ei hoida lainan takaisinmaksua, velka peritään takaajilta kuluineen ja korkoineen täysimääräisesti.

Luotettavaa rahoitustoimintaa

BusinessCreditin omistaa WS Finance Oy, joka on täysin suomalaisomisteinen yritysrahoitukseen erikoistunut yritys. Se on osa WestStar-konsernia, joka on yrittäjävetoinen ja taloudellisesti vahva organisaatio. Yhtiön tiimillä on pitkäaikaista kokemusta yritysrahoitussektorilta. BusinessCreditin sivustolla kerrotaankin jo yli 15 vuoden kokemuksesta rahoituspalveluiden saralta.

BusinessCreditin asiakkaat ovat saaneet rahoitusta esimerkiksi investointeihin, kiinteistöhankkeisiin, kassavirtavaihteluiden tasaamiseen ja yrityskauppoihin. Yritysrahoitukset toteutetaan yhtiön omasta taseesta, mikä mahdollistaa kilpailukykyiset hinnat rahoituksille. WS Financen periaatteisiin kuuluu myös nopean ja joustavan palvelun tarjoaminen, välttäen tarpeetonta byrokratiaa ja paperisotaa.

Lainahakemuksen tekeminen on vaivatonta ja turvallista BusinessCreditin verkkopalvelussaan, ja se on mahdollista kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä. Lainaa hakiessa on kuitenkin aina oltava varovainen, sillä laina on myös pystyttävä maksamaan ajallaan takaisin. Lainanhakijan onkin otettava aina huomioon, että lainaa on pystyttävä lyhentämään myös heikoimpien kassavirtojen kuukausina.

Posted on 30.11.2023 in Yhteistyö

Share the Story

Back to Top