Yhdistelylaina – yhdistä lainasi ja ala säästämään selvää rahaa

Miten saada rahaa netistä

Yhdistelylaina on laina, joka on tarkoitettu lainojen tai velkojen yhdistämiseksi. Lainojen tai velkojen yhdistely on paras ratkaisu silloin, kun maksat useista pienistä kalliimmista lainoista korkoa eri luotonmyöntäjille. Voit selvittää Lainaa-helposti.fi palvelussa kätevästi kuinka paljon rahaa säästäisit yhdistämällä lainasi.

Miksi lainat kannattaa yhdistää?

Jos ihmiselle on kertynyt useita lainoja tai luottoja lyhennettäväksi eri lainantarjoajilta, voi lainojen tai velkojen yhdistely olla hänelle kannattava ratkaisu. Yhdistämällä lainat velallinen pystyy keskittämään lainansa yhteen paikkaan ja hänen tarvitsee lyhentää lainaansa vain yhdelle lainantarjoajalle. Tämä alentaa kuukausittaisia lainakuluja merkittävästi.

Pienillä lainoilla on yleisesti ottaen myös huomattavasti korkeammat korot kuin suuremmilla lainoilla. Tämän lisäksi lainat aiheuttavat myös lainakohtaisia avaus- ja tilinhoitomaksuja lainanottajalle. Kun ihmisellä on useampia tällaisia lainoja, hänen kuukausittaiset lainakulunsa luonnollisesti nousevat sen seurauksena. Jos taloudellinen tilanteesi on siis parantunut viimeisimmän lainahakemuksesi jälkeen kannattaa harkita lainojen yhdistämistä, koska voit todennäköisesti saada uuden lainan paremmilla lainaehdoilla.

Voit hakea yhdistelylainaa kätevästi ja täysin ilmaiseksi Lainaa-helposti.fi palvelun kautta. Lainan hakeminen sivustollamme on todella helppoa ja nopeaa. Lainaa-helposti.fi sivustolla lainanhakija voi myös vaivattomasti vertailla useiden eri lainantarjoajien hintoja keskenään.

Miten yhdistelylainaa voi hakea?

Se on yksinkertaista. Aloita lainahakemuksen täyttäminen hakemalla uutta lainaa, joka vastaa aiemmin ottamiesi lainojesi kokonaissummaa. Jos sinun täytyy esimerkiksi maksaa kolmesta 2 000 euron lainasta kuluja, hae silloin 6 000 euron suuruista uutta lainaa yhdistääksesi vanhat lainasi.

Tehtyäsi lainahakemuksen palvelussamme se lähetetään yhteistyökumppaneillemme, jotka sitten käsittelevät hakemuksesi. Sitten yhteistyökumppanimme lähettävät sinulle henkilökohtaisia lainatarjouksia. Lopuksi sinun tarvitsee vain valita itsellesi laina, jolla on pienin korko ja parhaat lainaehdot. Yhdistelylaina kannattaa hakea Lainaa-helposti.fi palvelusta, koska:

– Saat yhdellä lainahakemuksella useita lainatarjouksia

– Saat lainatarjouksia heti yhteistyökumppaneiltamme

– Pääset vertailemaan eri lainantarjoajien korkoja ja lainakuluja

– Lainahakemuksen tekeminen on maksutonta eikä se sido sinua mihinkään

– Velkojen yhdistely on helppoa

Millaista korkoa saan yhdistelylainalle Lainaa-helposti.fi palvelusta?

Lainaa-helposti.fi ei myönnä yhdistelylainoja vaan yhteistyökumppanimme. Haettuasi yhdistelylainaa palvelumme kautta välitämme lainahakemuksesi eteenpäin yhteistyöpankeille ja rahoituslaitoksillemme. Sen jälkeen yhteistyökumppanimme antavat sinulle henkilökohtaisia lainatarjouksia.

Yhteistyötä kanssamme tekevät lainantarjoajat tekevät riskiarvioinnin lainanhakijoista ja sen perusteella määrittävät yhdistelylainallesi koron. Eri rahoituslaitokset ja lainantarjoajat arvioivat hakijoita hieman eri tavoin, mutta usein luotonmyöntäjiä kiinnostaa eniten lainanhakijan taloudellinen tilanne. Lainaa-helposti.fi palvelua käyttämällä saat eri luotonmyöntäjiltä ja rahoituslaitoksilta henkilökohtaisia lainatarjouksia. Yhdistelylainan kilpailuttaminen palvelumme kautta takaa sen, että saat parhaan mahdollisen lainatarjouksen itsellesi.

Mikäli oma taloudellinen tilanteesi on huono, kannattaa harkita yhteishakijan mukaan ottamista. Yhdistelylainan hakeminen yhteishakijan kanssa parantaa mahdollisuuksiasi saada halvempaa lainaa edullisemmilla koroilla. Tämä johtuu siitä, että hakiessasi lainaa yhteishakijan kanssa, lainantarjoajat huomioivat yhden ihmisen tulojen sijasta kahden ihmisen tulot. Voit hakea yhdistelylainaa yhteishakijan kanssa samassa kotitaloudessa asuvan avo- tai aviopuolisosi kanssa.

Posted on 21.7.2020 in Yhteistyö

Share the Story

Back to Top