Mistä löytyy apu arjen yllättäviin tilanteisiin?

edullisimmat pikavipit

Valtaosalla ihmisistä tulee arjessa vastaan tilanteita, joissa raha on yksinkertaisesti tiukalla. Aina asiat eivät mene omassa taloudessa aivan niin, kuten sitä haluaisi. Tällöin eteen voi tulla yllättäviäkin menoja. Se ei tarkoita silti automaattisesti sitä, että olisi välittömästi syytä vaipua epätoivoon. Nykyisin löytyy nimittäin useita erilaisia yrityksiä, jotka tarjoavat taloudellista apua melko huokeaan hintaan.

Verkosta on mahdollista löytää edullisimmat pikavipit helposti ja nopeasti, joten enää ei tarvitse pitää pelkkää mattia kukkarossa. Vaikka pikalainoja on pidetty yleisesti puhuttaessa pienempiä rahasummia tarvitsevien helpotuksena, eri yritykset kilpailevat nykyisin perinteisten pankkien kanssa luotonantamisen osalta.

Viisas lainanhakija vertailee eri lainoja verkossa

Netissä on melkoinen määrä eri yrityksiä, jotka myöntävät pikavippejä erilaisin tarjousten kera. Mikäli tarjonnan suuri määrä ensikertalaisena ahdistaa, löytyy verkosta yhtä nopeasti apu myös tähänkin vaivaan.

Esimerkiksi Tuntitili.fi – verkko-osoitteessa on mahdollista nimittäin saada suuntaa-antavaa osviittaa siitä, minkälainen laina voisi sopia juuri siihen omaan arkeen. Sivustolla voi suodattaa hakua niin maksuerien, laina-ajan kuin ikärajankin mukaan.

Esimerkiksi 18-vuotias voi hakea vain tietynlaisia pikavippejä, kun taas osa lainoista edellyttää hakijoiltaan 25-vuoden iän.

Pikavippi on nimensä perusteellakin nopeaa toimintaa

Pikavippien ehdottomiin valttikortteihin kuuluu nopeus. Lainaa pankista haettaessa hakijan pitää ensin käydä läpi tarkka hakuprosessi, joka voi yhtä hyvin päättyä hakijan kannalta ikävään lopputulemaan – eli lainaa ei herukaan.

Asianlaita on monissa tapauksissa toinen pikavippiä anottaessa. Lainanhakijan täytettyä hakemuksen raha tulee nimittäin hakijan pankkitilille nopeimmillaan jopa 10 minuutissa! Sitä voi totta totisesti kutsua vikkeläksi toiminnaksi.

Milloin pikavippi pitää maksaa takaisin?

Pikalainojen maksuajat vaihtelevat laidasta laitaan. Esimerkiksi 100 euron laina on mahdollista saada pisimmillään yhdeksän kuukauden maksuajalla. Nopeimmillaan laina pitää maksaa takaisin 14 päivässä.

Kun lainamäärät kasvaa, luonnollisesti myös maksuajatkin pitenevät. Esimerkiksi 1000 euron laina on mahdollista saada luotonantajasta riippuen jopa neljän vuoden maksuajalla. Toiselta kantilta katsottuna tämän myönnetyn touhutonnin takaisinmaksu aika oli lyhyimmillään vain kaksi viikkoa.

Pikalainan saa ilman vakuuksia

Photo by rawpixel on Unsplash

Tavalliseen pankkiin verrattuna pikalainan saa tililleen huomattavasti vaivattomammin – ja mikä parasta, täysin ilman vakuuksia. Pankista lainaa haettaessa joidenkin hakijoiden pitää antaa jopa jossain tapauksissa lainan saamiseksi joko henkilö- tai esinevakuuksia.

Millaisiin tilanteisiin pikalainan voi ottaa?

Pikalainan voi ottaa oikeastaan mihin tahansa arjen haasteeseen. Välillä on kuukausia, kun rahat ovat tiukassa. Toisessa tapauksessa lainan voi ottaa vaikkapa omien unelmiensa edistämiseen. Hyvänä esimerkkinä ovat myös yrityksen perustaminen, uuden harrastuksen aloittaminen tai matkustelu.

Pikavippi on hyvä valinta äkilliselle rahan tarpeelle

Pikavippejä tarjoavat pankkien kaltaiset luotettavat luotonantajat. Kun lainan tarve on täsmentynyt, kannattaa pikalainoja vertailla verkossa. Pikavippeihin saa huomattavankin pitkiä maksuaikoja, joten lainan hakeminen on turvallista.

Lainan hakeminen on myös todella helppoa, sillä lainan saa tilille ilman minkäänlaisia vakuuksia jopa 10 minuutissa. Lainan saaminen on siis erittäin nopeaa.

Pikalainat ovat hyvä vaihtoehto vauhdittaa omien unelmien toteutumista, kunhan vain muistaa varmistaa ensin oman takaisinmaksukyvykkyyden.

*Artikkeli on kirjoitettu korvausta vastaan*

Posted on 24.10.2018 in Yhteistyö

Share the Story

Back to Top