Tuoreempi Yhteistyö Jalkapallon Parissa

Toinen tällä hetkellä työstämäni mielenkiintoinen freelancer-duuni aiemmin postaamani Trendhim-työn lisäksi on hakukoneoptimointiyhteistyö jalkapallomatkoja ja jalkapallolippuja välittävien sivustojen kanssa. Tämäkin työ löytyi Upwork – palvelun kautta joulun alla. Tsekkaa ihmeessä sivuston työtarjonta läpi, jos paikasta riippumaton nettityöskentely sinua kiinnostaa!

Kuvakaappaus Jalkapallolippuja.com – sivustolta

Yhteistyöyrityksenä toimii ruotsalainen Uumajasta käsin toimiva taho, joka välittää matkoja ja lippuja jalkapallo-otteluihin ympäri Euroopan useissa eri maissa. Sivustojen kautta on mahdollista kilpailuttaa ja varata matsimatkoja ja ottelulippuja kaikkien suurien jalkapallomaiden sarjoihin mukaan lukien Mestareiden Liiga. Palvelu on perustettu Trendhimin tavoin vuonna 2008 ja sen kautta on tällä hetkellä mahdollista vertailla 20 yrityksen tarjontaa. Varsinaiset ostokset tapahtuvat myyjien omilla sivustoilla, eikä maksutapahtumia täten tehdä näiden sivustojen kautta.

Nyt yrityksen tavoitteena on dominoida Suomen markkinaa hakukoneissa, aivan kuten muissa toimintamaissakin. Suomen lisäksi Jalkapallomatkat.com ja Jalkapallolippuja.com toimii Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Alankomaissa, Saksassa ja Isossa-Britanniassa. Esimerkiksi jalkapallomatkat Tottenham tai Barcelona liput ovat sellaisia hakusanayhdistelmiä, joihin on tärkeä kohdentaa SEO-panostuksia saadakseni heille mahdollisimman hyviä sijoituksia eri hakukoneissa.

Pystyin hyödyntämään tätä työkeikkaa varten hyvin paljon kohta vuoden verran työstämäni Trendhim hakukoneoptimointityön suhteen kerryttämääni osaamispankkia ja työkaluja. Monet jo valmiiksi hankitut sivustokontaktit sekä kantapään kautta opitut oppimiskurvit olivat valmiiksi suoristettuja, joten pääsin heti hyvään vauhtiin. Osittain tämän takia ruotsalaispartnerini on ollut työhöni hyvin tyytyväinen.

Kuvakaappaus Jalkapallomatkat.com – sivustolta

Sovimme tätä keikkaa varten muutaman kuukauden mittaisen koejakson, jonka aikana tavoitteenani on luoda yksi kestävä linkki kummallekin sivustolle joka viikko. Nyt kun yksi kuukausi jaksosta on kulunut, voin todeta ylittäneeni nuo odotukset hienosti. Toki on myös muistettava jatkaa muutaman tunnin mittaista viikoittaista nöyrää työn tekemistä linkkien hankkimiseksi ja asiakkaan tyytyväisenä pitämiseksi testijakson loppuun asti. Vain sitä kautta freelancer-töille on mahdollista saada pitempi kestoista jatkoa.

Totta kai myös tällekin työlle löytyy omat haasteensa vaikka aiemmasta kokemuksesta onkin ollut valtavasti apua ja hyötyä. Suomessa ei nimittäin ole hirveän suuri jalkapalloskene, jos ajatellaan koko Euroopan näkökulmasta katsottuna. Yhteyttä otettavia sivustoja ja blogeja löytyy niukalti, joten on tärkeä olla oma-aloitteinen ja kekseliäs löytääkseen tarvittavat linkkikumppanit. Tätä helpottaa yhteistyösivustojen omistajan halukkuus ja ymmärrys siihen, että saadakseen laatua on myös satsattava pelimerkkejä.

Tämä duunikeikka on kaiken kaikkiaan ollut mukava lisä omiin freelancer-hommiini ja se antaa tarvittavaa tasapainoa miesten muodin parissa työskentelylle. Oma intohimo jalkapalloa kohtaan täydentää sopivasti työkuvion mielekkyyttä. Vielä kun löytäisi Formula 1 ja jääkiekon keskuudesta vastaavat työkeikat…

Nyt kun olen pohjustanut tällä hetkellä käynnissä olevia freelancer-töitäni, niin pureudun seuraavissa postauksissa tarkemmin omiin nettiprojekteihini.

Posted on 19.1.2017 in Freelancer

Share the Story

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Back to Top